HUBS Artist
MEYER-CHAFFAUD

Jérôme Meyer en Isabelle Chaffaud zijn niet alleen de initiatiefnemers en artistiek leiders van dit gloednieuwe festival, maar zijn ook het choreografenduo uit Den Haag dat bekend staat om hun gepassioneerde en geëngageerde benadering van dans en multidisciplinaire voorstellingen.

De danstaal van MEYER-CHAFFAUD is ruig en poëtisch, zeer muzikaal en altijd persoonlijk. In hun producties werken zij vanuit een concept waarin zij kiezen voor een permanente dialoog met hun publiek, door te kiezen voor actuele thema’ s en nieuwsgierigheid naar innovatieve werkwijzen.  Hun choreografieën toerden nationaal en internationaal met onder andere Korzo producties, Scapino Ballet Rotterdam, Introdans, Dance Works Rotterdam/André Gingras en het Ballet van Genève.

De vaak multimediale, nieuwsgierige aard van hun creaties leende zich al voor diverse internationale kunstfestivals. Locatieprojecten deden zij onder al tijdens CaDance festival en in de VS en Zuid-Afrika. Begin 2017 ging in Korzo de eerste voorstelling uit een serie van vier in première waarin de makers op zoek gaan naar de ware natuur van het menszijn: SOUL #1 Audience. Voor HUBS Immersive Festival maken ze met een aantal van hun waanzinnige nieuwe dansers een nieuwe performance!

www.meyer-chaffaud.com

MEYER-CHAFFAUD is uitgenodigd door MEYER-CHAFFAUD