HUBS Curator
MEYER-CHAFFAUD

Jérôme Meyer en Isabelle Chaffaud zijn de initiatiefnemers van het HUBS Immersive Festival. Zij zijn eindverantwoordelijk voor het programma.

Gepassioneerd, geëngageerd en aanstekelijk enthousiast over dans, zo laat het choreografen duo MEYER-CHAFFAUD zich het best omschrijven. In hun artistieke carrière ontwikkelden zij zich van excellente dansers bij toonaangevende gezelschappen als Nederlands Dans Theater 1 en Batsheva Dance Company tot choreografen van wie het werk in de grote, midden en kleine zalen was te zien.

Hun choreografieën toerden nationaal en internationaal met onder andere Scapino Ballet Rotterdam, Introdans, Dance Works Rotterdam/André Gingras en het Ballet van Genève. Naast voorstellingen, ontwikkelden ze in samenwerking met Korzo diverse locatieprojecten die te zien waren tijdens CaDance in Den Haag, Philadelphia en Kaapstad. In 2015 brachten ze voor het Holland Dance Festival Good [Old] Times: My Tasteful Life tot leven voor uitverkochte zalen. Een voorstelling over en met amateurdansers in de leeftijd van 59 tot 80 jaar.

In 2017 ging SOUL #1 Audience in première tijdens CaDance festival, een voorstelling waarbij de choreografen op zoek gingen naar de ziel van het publiek. Het werkproces rondom deze voorstelling vormde een belangrijke inspiratie voor het ontwikkelen van het HUBS Immersive Festival.

Isabelle en Jérôme hebben altijd al een bijzondere interesse in multidisciplinair werken gehad. Nu MEYER-CHAFFAUD een zelfstandige productiekern vormt, gaat met het HUBS Immersive Festival een lang gekoesterde wens in vervulling om een bijzondere invulling te geven aan die fascinatie.

Programma

Uitgenodigd door MEYER-CHAFFAUD:

Programma info volgt.