HUBS Update
A very human art experience – over het programma

In samenwerking met een aantal culturele partners gaan Haagse en internationale podiumdieren en kunstenaars tijdens HUBS Immersive Festival het voormalige zwembad, dat tegenwoordig theater De Nieuwe Regentes is, transformeren. Zowel voor als achter de schermen word je ondergedompeld in een totaalervaring vol (dans)performances en kunstinstallaties.

Meld je aan voor een van de drie beschikbare tijdsblokken en maak een drie uur durende zintuigenprikkelende safari mee.

A very human art experience
Eén van de uitgangspunten van het programma is dat de relatie van de bezoekers onderling en hun contact met de makers/performers een spannende nieuwe impuls krijgt. Alle makers en performers in het festival hebben met elkaar gemeenschappelijk dat ze gefascineerd zijn door menselijk gedrag, de zintuigen en het lichaam. Ieder geeft daar op hun eigen manier en met hun eigen expertise invulling aan. Je krijgt een selectie voorgeschoteld van bestaand en speciaal voor het festival gecreëerd nieuw of aangepast werk.

Curatoren en programma
Om tot een boeiend programma te komen zijn kunstenaarscollectief iii en het nieuwe The Grey Space in the Middle betrokken om het programma mede samen te stellen. Daarnaast scout team Talpak interessant werk van een nieuwe generatie KABK-studenten en afstudeerders.

Binnenkort volgen meer namen van deelnemende artiesten.
Volg ons ook op Facebook voor updates.