Update
Festivalthema: [voluntary] EXILE & HOSPITALITY

Soms durf je uit jezelf de sprong in het onbekende te wagen, het experiment aan te gaan, jezelf buiten je bekende omgeving te plaatsen. Soms dwingen omstandigheden je er toe. Wat de reden ook is, wanneer je jezelf openstelt voor nieuwe ervaringen dan gebeurt er iets. En WAT er dan gebeurt hangt nog wel eens af van hoe de mensen om je heen reageren. Het effect kan aangenaam en lonend zijn, of het kan totaal niet zijn wat je ervan had gehoopt… Mensen staan je met open armen op te wachten en prijzen je (kunst)werk, of wensen dat je maar niet over dat hek was geklommen (we noemen maar een globale dwarsstraat).

Die sprong in het onbekende wagen en de manier waarop je omgeving daar al dan niet ‘gastvrij’ op kan reageren, dat is het thema van HUBS IMMERSIVE Festival in al zijn facetten: [voluntary] EXILE & HOSPITALITY.

Alles wat je ziet en meemaakt tijdens deze festivaleditie – of het nu nieuw of bestaand werk is – is verbonden aan dit thema. Zet je zintuigen op scherp en laat je gevoel en/of hersens de rest doen: wij heten je van harte welkom en nemen je mee op een 2,5 uur durende tour door het hele gebouw van De Nieuwe Regentes.